++385 91 523 00 35 zpongrac@cnc-project.hr

PROIZVODNJA FIBER LASERA

FIBER LASER SNAGE 1KW-8KW

BRZINA DO 100 m /min

AUTOMATSKI IZMJENJIVI STOL /

“IPG” LASER IZVOR / “NLite”/

“PRECITEC” REZNA GLAVA

A
Visoka preciznost
  • Fiber laser odlično je rješenje kada je preciznost i okomitost reza glavni zahtjev u proizvodnji, te osobito kada je velik zahtjev za rezanjem malih kontura i rupa malog promjera.

Velike brzine rada

Fiber laser postiže zavisno o modelu brzine i do 120m/min, te akceleraciju od 1G što ih čini visoko produktivnim strojevima. U usporedbi sa plazma i plinskim rezanjem fiber laser na tanjim i srednjim debljinama limova postiže znatno veće brzine rezanja.

 

Efikasnost i učinkovitost

U usporedbi sa CO2 laserima fiber laseri troše znatno manje električne energije čime su isplativiji u proizvodnji od CO2 lasera. Također bitna značajka je i jednostavnije održavanje fiber lasera u odnosu na C02 lasere.

 

Fleksibilnost i jednostavnost.
  • Fiber laser omogućuje veliku fleksibilnost u procesu obrade i rasponu materijala koje je moguće rezati uključujući i visoko reflektirajuće metale.

FiberMaster / 30-15 / 40-20 /

Nova serija FiberMaster rezača za metal velike snage i formata predstavlja novu dimenziju u rezanju. U usporedbi sa tradicionalnim laserskim izvorima i alternativnim tehnologijama rezanja FiberMaster laseri pružaju izuzetnu energetsku efikasnost i niže troškove održavanja. Fiber laseri omogućavaju znatno veće brzine rezanja metala u odnosu na CO2, waterjet ili plazma tehnologije i idealno su rješenje za rezanje tanjih metalnih ploća. Brzo i precizno pozicioniranje omogućava visoko kvalitetan rez otvora i kontura u svim veličinama i oblicima.Zaštićen dizajn fiber provodnika omogućava procesiranje visoko reflektujućih materijala poput aluminijuma, bakra, mesinga, isključujući rizik od oštećenja opreme.Maksimalna brzina kretanja rezne glave je 100.000 mm/m, pri ubrzanju od 1.5G. Brzine rezanja dostižu do 45m/min. Ovakva agilnost omogućava visokoprecizne rezove pri malim radijusima i oštrim kutevima. Točnost pozicioniranja osi je +/‐0.08mm. Opcionom upotrebom linearnih AS Servo motora postižu se brzine kretanja do 300.000 mm/min pri akceleracijama od 10G. MASA 30-15 12.300 KG / 40-20 , 16.800 KG

FIBER LASER FiberMaster / Vrhunska kvaliteta / Konkuretna cijena / SERVIS

FIBER LASER FiberMaster / Vrhunska kvaliteta / Konkuretna cijena / SERVIS

  1. KONSTRUKCIJA

– Postolje cnc stroja je varena čelična konstrukcija izrađena od debelozidnog čelika, Svi oslonci i uležištenja osi strojno su obrađeni, što pruža zagarantiranu preciznost pozicioniranja bez vibracija.

Most je izrađen od legiranog aluminija, Njegova rigidna a laka konstrukcija osigurava agilnost i ostvarenje velikih brzina i ubrzanja.

  1. POGON

– Klizne površine su THK (Japan) profilnog tipa, od čelika visoke tvrdoće indukciono kaljene 60Hrc po kojima se kreću linearni kuglični ležajevi čime se osigurava pozicioniranje rezne glave bez zazora.

Ugrađene zaštitne harmonike i centralno podmazivanje kliznih i pogonskih elemenata svih osi.

– Nova serija FiberMaster Lasera opremljena je sofisticiranim pogonom osi bez zazora.Kretanje osi X‐Y ostvaruje se Power Automation (Njemačka), AC Servo motorima preko Atlanta (Njemačka)

nazubljenih letvi sa kosim dodirom, Z osi preko kugličnog navojnog vretena. Most je pogonjen sa obadvije strane (dva AC servo motora).

  1. UPRAVLJANJE

– PA (Nemačka) upravljački softver za cnc stroj predstavlja kombinaciju najnaprednijih tehnologija i funkcija neophodnih za postizanje visoke brzine i kvaliteta rezanja. Snažna EtherCAT upravljačka jedinica sa 17” Touch Screen monitorom, funkcionalna je i jednostavna za korištenje.

Tehnološki ciklusi implementirani su u upravljački softver, a predstavljaju ne mjerljivu prednost u procesu rezanja :

– Kalibracija uređaja za mjerenje visine rezne glave tokom rezanja

– Detekcija ploće i zakrivljenje programa prema poziciji ploće

– Izbor tehnologije rezanja (mogućnost izjmena parametara)

– Izbor tehnologije probijanja (mogućnost izjmena parametara)

– Izbor tehnologije kretanja između kontura (mogućnost izmjena parametara)

– Kontrola snage i prirode emitiranja laserskog zraka

– Izbor i kontrola pritiska plinova

– Automatsko čišćenje dizne

ZATRAŽI PONUDU

Upiši se za naš  Newsletter

Zahvaljujemo Vam na interesu

PRISTANAK NA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

2 + 10 =