++385 91 523 00 35 zpongrac@cnc-project.hr

Styroform

Serija CNC strojeva namijenjena je obradi ekspandiranog polistirena (EPS) ili stiropora i ekstrudiranog polistirena (XPS) odnosno stirodura. Takođe se može koristiti i za rezanje spužve

profesionalni cnc strojevi

KARAKTERISTIKE STROJA

StiroForm cnc strojevi imaju sljedeće karaktristike:
Postolje CNC stroja je izrađeno od debelozidnog čelika. Klizne površine su profilnog oblika, izrađene od čelika visoke tvrdoće indukciono kaljene 60Hrc po kojima se kreću linearni kuglični ležajevi čime se osigurava pozicioniranje žice bez zazora.
Kretanje osi ostvaruje se AC Servo motorima.
Maksimalna brzina kretanja žice je 20.000mm/m.
Točnost pozicioniranja je <0.5mm.
Upravljački softver za stroj prihvaća standardne G-kodove, a takođe sadrži iimporter za sve vektorske fajlove iz AutoCAD-a, Corel-a (dxf, dwg, hpgl, plt…).
Stroj je potpuno automatiziran, a svi parametri kao i kontrola procesa obrade    (start/stop/pauzaprograma, kontrola temperature žice…) vrše se preko komandnog panela.
Kretanje osi je nezavisno, čime se omogućava obrada konusnih i nepravilnih oblika.
Modeli 1208 i 1708 standardno nose do 5 žica, opciono do 10 dok model 2513 standardno nosi do 10 žica, opciono do 20
Stroj je opremljena optičkim čitačima pozicije na svim osima, koji upravljačkoj jedinici prosljeđuju trenutnu poziciju žice, čime se postiže apsolutna preciznost obrade i povećava stupanj sigurnosti  rukovanja strojem.
Stroj takođe sadrži i sigurnosna  tipkala kojima se u slučaju nužde momentalno zaustavljaju svi  procesi (kretanje osi, napajanje žice).
Uz stroj se isporučuje kompjuter sa Windows 7 i pripadajućim upravljačkim softverom licenciranim na Vaše ime.

FOAMMASTER

PRISTANAK NA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

7 + 9 =