++385 91 523 00 35 zpongrac@cnc-project.hr

Alumaster

ALUMASTER serija predstavlja visokoproduktivni obradni centar čija je primarna namena izrada struturalnih fasada od Alubonda (Alcobond®),  (Dibond®)

profesionalni cnc strojevi

KARAKTERISTIKE STROJA

CNC strojevi za obradu Alubonda ali i ostalih materijala, konstruirani su prema standardima proizvođača Alubonda, AluMaster modeli omogućavaju obradu cijelih ploča, bez prethodnog krajčenja. Dvije obradne glave eliminiraju potrebu za izmjenom alata, što u kombinaciji sa vakum stolom omogućava automatiziran proces obrade i kompletno obrađene elemente spremne za ugradnju.

Serija se proizvodi u dve veličine radnog stola, shodno standardnim dimenzijama proizvođača Alubonda. Vakum stol je podijeljen na 9 (12) grupa, koje se mogu po potrebi aktivirati/deaktivirati, kako bi se optimalno iskoristila snaga vakuma na željenoj površini. Uz cnc stroj se isporučuje softver za optimizaciju i izradu krojne liste, pomoću koga se automatski generirajue putanja i freznog i reznog alata, na zadatoj dubini reza.

 

 

NAJNOVIJI PROJEKT

CNC AluMaster

Dimenzija radne površine 2500 x 6000 koristit će se za rezanje Aluminija, alubonda, pleksiglasa, kartona, trespe, kerroka, forexa i sl. Koristit će se za reklamnu industriju.